A Secret Weapon For en Opdruk

Wiki Article

Damaris heeft voor mij een mooi borduursel gemaakt op mijn shirts. Heel mooi en strak gemaakt en snel werk geleverd. Super fijn!

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik Tremendous goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw symbol voor mij ontworpen puur uit passie.

Permit op de grootte: Ik zorg dat het ontwerp in verhouding staat tot het kledingstuk. Te groot of te klein kan de uitstraling negatief beïnvloeden.

Tremendous fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We gaan eens five producten laten testen met borduren / bedrukken en ik zal de resultaten laten zien hier als het zo ver is.

Super fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We gaan eens 5 producten laten testen met borduren / bedrukken en ik zal de resultaten laten zien hier als het zo ver is.

Zelfs voor een klein venture heeft Damaris industrieel leading kwaliteit geleverd aan een schappelijke prijs. Aanrader!

Je orderboek was vol,maar toch bied je me een mogelijkheid om me toch te helpen,en dat is grote klasse!

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig achieved het maken van een cosplay uit een bepaalde video game en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

Borduren is het achieved Borduren en opdrukken in arnhem naald en garen aanbrengen van motieven, brand’s of tekst. Sinds mensenheugenis worden stoffen versierd satisfied borduursels.

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig satisfied het maken van een cosplay uit een bepaalde game en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

I'm truly satisfied about my buy! The printing was speedy and of extremely premium quality, as well as the interaction with the owner was really pleasurable. I unquestionably recommend this shop!

Wil je ook je veiligheidskleding een eigen contact geven, dan kun je absoluut bij Borduur & Opdruk terecht. De prijs/kwaliteit verhouding is echt top rated en ook het Call achieved de eigenaresse verliep Tremendous en zeer snel.

Damaris levert prachtig werk en is heel vlot satisfied reageren op vragen. Ik ben heel tevreden en superblij met het resultaat van de bedrukking op mijn shirts!Liesbeth Serné

Tremendous snelle company en term naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij fulfilled de shirts die ik besteld heb!

Report this wiki page